skip to Main Content

Help de paarden en honden op Ibiza en Doneer!

De stichting Rescue Ibiza Horses and Dogs helpt de opvangcentra op Ibiza. Met jouw donatie wordt dat mogelijk. Help ons mee om de dieren een warm tehuis te geven.

Heel veel dank voor je steun!

Mike Balm
Initiatiefnemer

Verwaardloosd paard

Ja, Ik steun de stichting!

BedragDoneer nu aan Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs" en help mee om opvangcentra voor verwaarloosde honden te ondersteunen.
Doneer nu aan Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs" en help mee om opvangcentra voor verwaarloosde honden te ondersteunen.
Doneer nu aan Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs" en help mee om opvangcentra voor verwaarloosde honden te ondersteunen.

Help ons deze opvangcentra te ondersteunen!

Opvangcentrum voor Paarden Can Horse Ibiza is een van de opvangcentra die wordt gesteund door de Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs".
Opvangcentrum voor Paarden Ibiza Horse Valley is een van de opvangcentra die wordt gesteund door de Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs".
Opvangcentrum voor Honden Can Dog Ibiza is een van de opvangcentra die wordt gesteund door de Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs".
Opvangcentrum voor honden Animales Sa Coma op Ibiza is een van de opvangcentra die wordt gesteund door de Stichting "Rescue Ibiza Horses and Dogs".
Back To Top